Contra şi Piţurcă pun tunurile pe Lucescu: "Să-şi ceară scuze cine a zis că Mutu a vîndut meciul cu Serbia"

Cosmin Contra garantează pentru Adi Mutu despre care spune că este foarte motivat pentru meciurile contra Bosniei şi Luxemburg. Totodată, "Guriţă" crede că Mircea Lucescu ar trebui să-şi ceară scuze pentru că a insinuat că atacantul Fiorentinei ar fi vîndut meciul României pierdut, la Belgrad, 0-5



"Chiar a fost cineva care a insinuat că Adi Mutu a vîndut meciul de la Belgrad. Acel cineva trebuie să-şi ceară scuze pentru că eu îl cunosc pe Mutu de zece ani şi pot să bag mîna în foc că nu ar face aşa ceva. Eu am fost la Mogoşoaia şi am vrut să îl scot la masă, dar m-a refuzat două seri la rînd. Pentru mine asta înseamnă că este foarte motivat", a spus Contra la Contraatac, de la GSP TV.

Fostul fundaş al naţionalei spune că pentru aceste meciuri jucătorii nu trebuie să se mai gîndească la conflictele din trecut: "Trebuie să lăsăm toate războaiele, conflictele şi alte probleme la o parte şi să ne concentrăm pentru a obţine victoria contra Bosniei".

Victor Piţurcă este de aceeaşi părere cu "Guriţă" şi spune că acuzele de blat la adresa lui sînt aberante: "Cine a spus că Mutu a vîndut meciul de la Belgrad trebuie pus la zid. Nu cred că Mircea Lucescu a putut spune aşa ceva, poate era supărat sau poate i-au fost răstălmăcite vorbele. Este cea mai mare prostie pe care am auzit-o, este o jignire şi pentru echipa naţională. Nu Mutu a fost vinovat pentru că echipa a pierdut cu 5-0".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com