Mutu, de 4 ori mai periculos cu Luxemburg decat cu Bosnia! CIFRELE care explica prima victorie din preliminarii:

Mutu a fost din nou salvatorul nationalei cu Luxemburg, scor 3-1. Briliantul a reusit o dubla de senzatie al doilea meci dupa revenirea sa in echipa lui Razvan Lucescu, iar cifrele au aratat un jucator total diferit fata de cel care a jucat cu Bosnia.

  Mutu, de 4 ori mai periculos cu Luxemburg decat cu Bosnia! CIFRELE care explica prima victorie din preliminarii: Mutu a refuzat sa ia banderola de la Gabi Tamas si i-a facut o bucurie lui Rat, care a pus-o pe brat imediat. "Daca tot nu mi-a fost data atunci cand s-a aflat ca nu va putea fi pe teren Cristi Chivu, nu eu trebuia sa o port dupa ce a iesit Tamas. Nu am facut decat sa-i respect dorinta lui Razvan, asa ca l-am lasat pe rat sa o preia", a declarat Mutu la finalul meciului cu Luxemburg.

Cifrele lui Mutu cu Bosnia:

0 driblinguri reusite
1 sut pe poarta
34 de mingi jucate
15 pase reusite

Cifrele lui Mutu cu Luxemburg:
9 driblinguri reusite
4 suturi pe poarta
41 mingi jucate
13 pase reusite

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com