Accidentările lui Cristi Chivu și Adi Mutu, o cacealma?

Miza meciului România-Bosnia e uriaşă, fapt demonstrat de strategiile fiecărei echipe. Cu o înainte de confruntare, Cristi Chivu (30 de ani), căpitanul naţionalei, şi Adi Mutu (32 de ani) au lipsit de la ultima şedinţă de pregătire din ţară, invocând, primul, o stare de oboseală, iar al doilea, o răceală.

Cristi Chivu şi Adi Mutu, vedetele naţionalei, nu s-au antrenat ieri şi, dacă am accepta un scenariu dramatic, ei ar putea lipsi cu Bosnia. Chivu invocă o stare de oboseală, ratând trei din cele patru antrenamente de până acum, în timp ce Mutu n-a fost prezent la ultima şedinţă de pregătire, ieri dimineaţă, pe Stadionul Dinamo. “Briliantul” ar fi răcit şi ar fi avut, conform unor apropiaţi FRF, 38,6 grade C temperatură. Cu toate acestea, Libertatea a aflat că atacantul Fiorentinei a fost doar menajat. “N-are febră aşa mare. Şi, oricum, la cât e de montat, va intra pe teren şi cu pastilele în mână”, ne-au declarat surse apropiate lui Mutu.

Pe de altă parte, la antrenamentul de ieri, Dan Alexa a vomitat pe teren, cel mai probabil din cauza efortului fizic depus în ultimele zile.

Şi bosniacii invocă probleme medicale

Dacă România ar putea evolua la Zenica fără Chivu şi fără Mutu, nici bosniacii nu par a fi feriţi de probleme. Miralem Pjanici (Olympique Lyon), a părăsit antrenamentul de miercuri accidentat. Nici portarul Hasagici (Istanbul BB) nu s-a putut antrena, invocând dureri de spate.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com