Mihai Mironica: Print si cersetor

Meredith Brooks, o solistă ce nu simţea nevoia să cucerească publicul învelindu-se în hălci de carne şi înconjurată de cadavre pe scenă precum gagastarul (nivelul superior megastarului), are un refren în hitul său, Bitch, care se asortează perfect cu megastarul de azi al naţionalei României, Adrian Mutu.

„I’m a bitch, I’m a lover / I’m a child, I’m a mother / I’m a sinner, I’m a saint / I do not feel ashamed…”. Adică „Sunt o târfă, sunt o iubită / Sunt un copil, sunt o mamă / Sunt o păcătoasă, sunt o sfântă / Nu mi-e ruşine…” Trecem totul la masculin şi, poate nuanţând un cuvânt mai tare, îl avem pe Adrian Mutu. Cel care, aşa cum foarte bine remarca însuşi Mutu, era ars pe rug după cea mai mare ruşine din ultimii 40 de ani, 0-5 la Belgrad, şi care acum este prezentat ca un salvator, ca un Moise care să conducă naţionala prin deşertul rezultatelor. Nimic surprinzător într-o ţară în care, conform sondajelor, Ceauşescu ar fi câştigat alegerile la nişte ani după Revoluţie.

Pentru că Mutu a dat pasa de gol la conferinţa de presă, când a spus că va mai lua pastile dacă se va simţi rău, aş încerca o finalizare: Mutu este starul potrivit la locul potrivit, într-o naţională care parcă a luat o supradoză de sibutramină, fiind mai slabă ca oricând în ultimii ani.

Până una alta, „Mutu figurantul” vine să încerce să mute succesul său recent în Serie A şi în jocul naţionalei într-un meci atât de important, în timp ce „Rădoi care pune capul la gheată” (scuzaţi penisofonia) pune tot felul de condiţii infantile pentru a se întoarce la naţională. Rădoi s-a supărat ca beduinul pe oază (să ne adaptăm la repere, că nu mai mergea cea cu prostul pe sat) când Lupescu a spus că nivelul de joc al lui Mirel a scăzut după transferul la arabi. În acest timp, despre Mutu s-a spus că a vândut meciul de la Belgrad, iar Răzvan Lucescu a dat drumul ghilotinei în urmă cu câteva luni afirmând public: „Mutu a trădat”. Adică nişte chestii un pic mai grave decât afirmaţia lui Lupescu, susţinută din păcate de jocurile lui Rădoi făcute în aceste preliminarii.

Aseară, Mircea Lucescu a fost în direct la Sport.ro. Lucian Lipovan l-a prezentat drept „cel mai important antrenor român al momentului”. Replica lui Mircea cel Mare a fost colosală: „Dar de ce al momentului?” Să sperăm că fiul va fi sâmbătă cel mai tare al momentului, iar tatălui să-i lăsăm restul istoriei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com