Mutu ne linisteste: Sunt bine

Adrian Mutu i-a linistit pe fanii fotbalului din Romania, problemele sale medicale nefiind foarte grave, astfel ca atacantul celor de la Fiorentina va evolua in partida echipei nationale cu Bosnia.

"Sunt bine", au fost cuvintele lui Mutu pe aeroportul Otopeni, la plecarea spre Bosnia.


Mai multe detalii despre starea lui Mutu a oferit ionut Lupescu, director general al Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

"Cred ca Mutu o sa fie bine, asa speram. Doctorul stie mai bine daca va putea juca. Este putin racit, a avut temperatura si este mai bine sa stea o zi. Noi speram ca va juca si in Bosnia si cu Luxemburg", a afirmat Lupescu.

Mutu si Chivu, liderii nationalei, nu s-au antrenat joi, la ultima sedinta de pregatire din tara. Daca problemele fundasului lui Inter Milano sunt cunoscute, el avand nevoie de o perioada de recuperare mai mare dupa meciuri, Mutu este racit.

"Briliantul" a avut febra si cei din staff-ul medical au decis ca trebuie sa-l menajeze, el urmand in acelasi timp un tratament medicamentos intensiv.

Intalnirea dintre nationalele Bosniei-Hertegovina si Romaniei, din preliminariile pentru Campionatul European din 2012, va avea loc sambata seara, de la ora 20:15, la Zenica.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com