Selymes: "Îl văd titular pe Mutu, dar nu poate cîştiga un meci de unul singur"


Tibi Selymes este de părere că Adrian Mutu nu poate cîştiga de unul singur partida din Bosnia şi că lumea nu ar trebui să se aştepte de la un singur jucător să facă minuni

"Echipa naţională are nevoie de trei puncte într-un meci cu o echipă un pic peste noi din punct de vedere valoric. Trebuie să recunoaştem, va fi un meci foarte, foarte greu. Mutu contează foarte mult, e un jucător valoros. De când şi-a revenit, Fiorentina a început să urce în clasament, dă goluri.

Dar acum nu trebuie să credem că Mutu poate să bată singur Bosnia. Toată echipa trebuie să-şi facă datoria, e nevoie ca opt-nouă fotbalişti să joace la un nivel foarte ridicat ca să câştigăm acolo. Noi avem nevoie de Mutu, e o valoare, e un jucător care face diferenţa, îţi aduce ceva în plus, dar nu poate să bată singur Bosnia. Normal că îl văd titular, joacă bine la Fiorentina. Va fi nevoie să fie ajutat şi de echipă, singur nu poate să câştige niciun meci. Partida cu Bosnia este decisivă, pentru că dacă am pierdut nu mai avem nicio şansă", a spus Selymes, conform Mediafax.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com