Mutu a criticat tactica lui Razvan cu Bosnia! Dorinel il contrazice: "Nu are dreptul sa comenteze ce face selectionerul!"

Mutu a spus ca Romania n-a avut nicio tactica in meciul cu Bosnia, insa antrenorul liderului il contrazice.

  Mutu a criticat tactica lui Razvan cu Bosnia! Dorinel il contrazice: "Nu are dreptul sa comenteze ce face selectionerul!" "Am auzit declaratia lui Mutu legata de tactica din meciul cu Bosnia. Mutu are tot dreptul sa vorbeasca despre randamentul lui, dar nu despre ceea ce face selectionerul. Cred ca s-a pripit, nu trebuie ca neaparat Adi sa trimita o sageata catre Razvan, pentru ca toti am vazut ce a fost in Bosnia", a spus Dorinel Munteanu.

"In Bosnia nici nu am atins mingea, in Bosnia nu am avut sistem, ne-am aparat. Trebuie sa jucam ofensiv oricum, pentru ca si daca stai cu fundul in poarta pierzi, nu e nimic de pierdut. Trebuie sa credem in calificare.", a spus Mutu dupa meciul cu Luxemburg.

Antrenorul liderului a mai declarat ca nationala este dependenta de Adrian Mutu.

"Meciul a decurs asa cum ma asteptam. Dupa meciul cu Bosnia era o presiune pe jucatori, logica pe de o parte, presiune care clar ca si-a pus amprenta si pe evolutia lor. Ma bucur ca am castigat, chiar daca a fost foarte greu, in fata unui adversar modest. Nu pot sa fiu de acord ca toti laurii victoriei sa i se atribuie lui Mutu, chiar daca e clar ca Mutu e un jucator decisiv. Valoarea, experienta lui, au contat foarte mult, acestea au facut diferenta. Sperante sunt, dar trebuie sa confirmam prin jocuri. Sper sa intram in calculele calificarii", a declarat Munteanu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com