La antrenamentul de aseară, Răzvan le-a acordat o atenţie sporită lui Mutu şi Marica » Cod ofensiv: M&M

Selecţionerul pregăteşte să dea lovitura la Zenica, mizînd pe cele mai prolifice vîrfuri ale "naţionalei", care au împreună 42 de goluri marcate.

Lucescu jr. continuă să-l bulverseze pe selecţionerul Bosniei, Safet Susici, care se plînge că nu poate să-i citească echipa, fiindcă nu foloseşte două meciuri la rînd aceiaşi titulari. Răzvan nu a dezvăluit nici la antrenamentul de aseară, efectuat pe stadionul Dinamo, "11"-le pentru meciul de sîmbătă.


Torje şi Alexa, puncte fixe la mijloc
I-a rotit pe "tricolori" în aşa fel încît nici cei mai abili spioni nu i-ar fi putut intui planurile. Un singur lucru nu a ascuns. Pe toată durata şedinţei a insistat pe cuplul de atacanţi Mutu-Marica, vîrfurile cele mai productive din ultimii ani ai "naţionalei". "Briliantul" cu 29 de goluri, iar "Samuraiul" cu 13.

În spatele lor, selecţionerul a încercat două linii mediane cu Torje şi cu Alexa puncte fixe. Prima formulă a fost formată din Torje, Ropotan, Alexa, Zicu, iar cea secundă din Torje, Alexa, Florescu, Deac.

"Briliantul" a dat indicaţii
Mutu a fost în centrul atenţiei. S-a implicat total şi a încercat să-i capaciteze şi pe ceilalţi colegi. A gesticulat nervos cînd s-a demarcat şi n-a fost jucat, l-a încurajat pe Torje şi i-a dat de mai multe ori indicaţii tactice lui Marica.

De cîteva ori indicaţiile lui Mutu s-au suprapus peste ale lui Răzvan, care nu s-a arătat deloc deranjat. A lăsat senzaţia că îl tratează pe Mutu ca pe un adevărat lider, de care ştie că are nevoie pentru a da lovitura la Zenica. Antrenamentul s-a încheiat cu un schimb de zîmbete reciproce. Şi cu Mutu îmbrăţişat de fostul său coechipier, Ionel Ganea, care a asistat de pe margine la sesiunea "tricolorilor".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com