Decebal Rădulescu: Mutu: Mulţumesc, Răzvan! » Răzvan: Mulţumesc, Adrian!

Ce ironie. Ce face viaţa uneori? Plecarea lui Mutu din cantonamentul naţionalei din Serbia, după acel 5-1, a fost taxată corect de Răzvan cu suspendarea jucătorului de la echipa naţională. S-au spus lucruri grele atunci. A trecut aproape un an şi jumătate de la întîmplarea cu Buturovici, celebrul interlop sîrb. Azi am constatat cu toţii că timpul n-a trecut degeaba nici peste Răzvan şi nici peste Mutu. Ca doi bărbaţi s-au întîlnit şi au vorbit. Despre înjurături, despre tot ce a fost rău. Despre naţională. Pe care ştiu sigur că Mutu o iubeşte. La fel şi Răzvan. L-am urmărit atent pe Adrian în cantonamentul din aceste zile. În Bosnia a fost fotbalistul care a stat numai în camera de hotel şi care s-a sfătuit mult cu antrenorul. Şi asta s-a văzut în determinarea lui din partida de la Zenica. S-ar putea ca Răzvan să-l fi cîştigat pe Mutu. Şi invers e valabil. Ceva s-a schimbat din moment ce impresarul Chiodi, noul manager al lui Adrian, a stat tot timpul cu el timp de 10 zile.

Azi, culmea, după episodul din Serbia, Adrian Mutu îl salvează pe selecţionerul Răzvan Lucescu de la un rezultat ruşinos. Chiar putea fi ruşinos. Asta după ce Răzvan i-a întins mîna jucătorului Fiorentinei, cînd el avea mare nevoie de asta. Pînă acum acesta este marele cîştig al echipei naţionale. Relaţia Răzvan-Mutu. Iar Adrian chiar nu trebuie să mai facă paşi greşiţi! Nu merită. Chiar nu merită! Adrian, pune punct şi ia-o de la capăt. Dă un reset la tot ce a fost rău. Fă oamenii să te iubească aşa cum au făcut-o cu marii noştri jucători. Măcar acum. La sfîrşit de carieră.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com