"Dubla" lui Mutu cu Luxemburg are efecte şi în Italia! Il Fenomeno, asigurat prin SMS că va continua la Fiorentina

Dubla lui Mutu cu Luxemburg şi forma arătată de atacant i-a impresionat şi pe fanii Fiorentinei, care îşi freacă mâinile înaintea meciului cu Cesena. Mutu are 95 de goluri în Italia şi 201 de reuşite în meciurile oficiale din toată cariera lui. Mutu le-a dedicat şi toscanilor dubla cu Luxemburg, iar forma lui i-a impresionat pe şefi: Mutu a primit un SMS din partea lui Diego della Valle prin care toscanii îl asigură că iau în calcul prelungirea contractului său

Adrian Mutu a atins cota de 201 goluri în meciuri oficiale, după cele două reuşite ale sale de la meciul România - Luxemburg, scor 3-1, şi l-a egalat astfel de coechipierul său Alberto Gilardino, care are acelaşi număr de goluri înscrise, informează La Nazione.

Potrivit jurnalului italian, citat de violanews.com, Mutu a înscris de-a lungul carierei 95 de goluri în campionatul Italiei, 9 în Cupa Italiei, 16 în cupele europene. El a mai marcat 11 goluri când evolua la FC Argeş, 22 la Dinamo şi 6 în campionatul Angliei la Chelsea, reuşite cărora li se adaugă trei în Cupa Angliei şi opt în cupele europene. În plus, Adrian Mutu a înscris de 31 de ori pentru naţionala României.

"Acum Fiorentina poate conta în atac pe cei doi bombardieri ai săi, Mutu şi Gilardino, autorii a 201 goluri oficiale în carieră. Şi câte echipe italiene şi străine se pot lăuda cu o pereche de atacanţi cu 402 goluri", menţionează La Nazione.

Jurnalul precizează că Mutu vrea să rămână la Fiorentina până când îi va expira contractul (2012) şi că speră ca între timp să convingă clubul de necesitatea prelungirii înţelegerii.

Atacantul Adrian Mutu a înscris două goluri în meciul câştigat, marţi, de naţionala României, în faţa reprezentativei Luxemburgului, scor 3-1, în grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

Sursa FOTO: firenzeviola.it

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com