Mutu, paznic la Mogoşoaia!

Revenit printre tricolori după 18 luni, Adi Mutu (32 de ani) ţine cu tot dinadinsul să demonstreze că a învăţat din greşeli. Pentru a rămâne departe de tentaţiile extrasportive, “Briliantul” s-a exilat la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia, de unde nu a ieşit în ultimele două zile.


Vă vine să credeţi ori ba, Adrian Mutu vrea să scape neapărat de imaginea de “băiat rău”, ale cărui greşeli din trecut au influenţat negativ performanţele naţionalei. Pentru a dovedi că este concentrat sută la sută pentru crucialul meci cu Bosnia, de sâmbătă, “Briliantul” a intrat în cantonamentul de la Mogoşoaia luni dimineaţă, la ora 9.00, cu trei ore mai devreme decât restul tricolorilor, şi de atunci nu a mai părăsit baza de pregătire.


Incredibil! A refuzat liberele

Asta cu toate că selecţionerul Răzvan Lucescu le permisese jucătorilor să-şi petreacă primele două nopţi alături de familii! Exilarea voluntară la Mogoşoaia a lui Mutu se explică şi prin faptul că atacantul Fiorentinei a fost deranjat de ştirea potrivit căreia ar fi sosit în România, duminică, la bordul unui avion privat, cursă pentru care plătise extravaganta sumă de 10.000 de euro. “Lui Adrian nu i-a picat deloc bine să citească ştiri eronate despre el. A ajuns la ora 1 noaptea în ţară, nu la 5 dimineaţa, aşa cum reieşea din acel articol, şi a zburat spre Bucureşti cu un avion al companiei aeriene italiene, acest lucru putând fi uşor de dovedit. De fapt, cu aceeaşi cursă a sosit şi echipa de reporteri de la GSPTV”, ne-a declarat un apropiat al lui Mutu.

A fost lăudat de Răzvan Lucescu

Atitudinea complet schimbată în bine a lui Adrian Mutu l-a impresionat şi pe selecţionerul Răzvan Lucescu (42 de ani). “Mutu este unul dintre cei mai talentaţi jucători din istoria fotbalului românesc”, a declarat, la Sport.ro, antrenorul tricolorilor, care crede că România trebuie să învingă Bosnia pentru a mai spera la calificarea la Euro 2012.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com