Ziarul ring:Il vor gratis pe Mutu

Fostul internaţional italian Giancarlo Antognoni a declarat că întreaga responsabilitate în cazul “Mutu - Chelsea” le aparţine jucătorului român şi celor care se aflau în jurul lui în acel moment.



“Îmi pare rău de Mutu. Fiorentina suferă într-un caz în care responsabilitatea este numai a jucătorului şi a celor care se aflau în jurul său în acel moment. Cred că acum Mutu este descurajat, dar trebuie să-şi regăsească motivaţia. El nu trebuie să se mai gândească la trecut şi să se concentreze la prezent”, a spus Antognoni. Pe de altă parte, presa din Cizmă scrie că fraţii Ioan şi Victor Becali încearcă să-l transfere gratis pe atacantul român de la Firenze.
“După confirmarea sentinţei că Mutu trebuie să plătească 17 milioane de euro clubului Chelsea, fraţii Becali vor să ceară Fiorentinei să-l cedeze gratis pe român. Astfel, jucătorul ar avea posibilitatea să plece la clubul care-i va face cea mai bună ofertă salarială”, s-a scris în Italia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com