Jean Vladoiu deplange situatia lui Adrian Mutu

Fostul international Jean Vladoiu este de parere ca Adrian Mutu a fost "lovit" rau de amenda de 17 milioane de euro pe Tribunalul de Arbitraj Sportiv a mentinut-o.
Ex-atacantul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca vede sanctiunea ca pe o razbunare a celor de la Chelsea si este de parere ca londonezii nu ar fi trebuit sa aiba astfelde pretentii, avand in vedere ca ei l-au dat afara pe roman, dupa suspendarea acestuia, in urma consumului de cocaina.



"E o situatie foarte grea pentru Adrian Mutu. Nici el nu are de unde sa dea asa multi bani. Un fotbalist care castiga atatia bani ii si cheltuie foarte repede. Suma asta e greu sa o si numeri, d-apoi sa mai fii si in pozitia lui Adrian, sa fii nevoit sa o si platesti. Mi se pare aberant sa ai de platit 17 milioane de euro. Mi se pare o razbunare a celor de la Chelsea. Avand in vedere ca a fost dat afara de la echipa, nu stiu de ce se cere aceasta suma", a declarat in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta".
"Nu am fost niciodata fan Mutu"
"Nimeni nu poate spune ca Adrian nu a gresit. Nu am fost fan Mutu niciodata, dar ma gandesc ce inseamna pentru el si pentru familia lui, dar si pentru viitorul lui. Nici nu stiu ce inseamna sa platesti o asemenea suma. E o suma fabuloasa si nu stiu daca mai exista un asemenea caz, ca un fotbalist sau chiar om de afaceri sa fie nevoit sa plateasca o suma atat de mare ca amenda", a mai spus fostul fotbalist.
"Nu stiu daca mai are timp Mutu sa devina jucatorul care a fost. In general, jucatorii de genul lui sunt greu de motivat cinci ani de acum incolo. Iar in cinci ani nu stiu cat mai poate sa castige pentru a-si acoperi datoriile si pentru a-si asigura viitorul, asta in cazul in care mai rezista. Trebuie sa te gandesti de pe acum la viitor. Nu stiu ce se va intampla cu el. E un baiat ambitios si ii doresc sa treaca peste aceste lucurri. La echipa nationala nu stiu daca mai poate fi motibvat cu ceva. In momentul de fata, jucatorii de genul lui nu pot sa fie motivati prrea usor la primele reprezentative, pentru ca ei au contracte de milioane de euro la club si vin la echipa nationala pe o diurna de cateva zeci de milioane, suma pe care o cheltuie odata, daca intra in magazinele din aeroport", a incheiat Jean Vladoiu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com