Chivu în Bahamas... Mutu la Miami

Cristi Chivu şi Adi Mutu, cei mai buni fotbalişti români ai actualei generaţii, s-au hotărât unde se vor relaxa în această vară. “Căpitanul” merge în Bahamas, în vreme ce Mutu (30 de ani) e deja la Miami (SUA), la doar jumătate de ceas de zbor cu avionul de colegul său. După sezonul epuizant avut cu Internazionale Milano, Cristi Chivu (29 de ani) a ales să se relaxeze pe plajele din Bahamas (Caraibe), alături de Adelina, soţia lui, şi de micuţa Natalia. În schimb, “Briliantul” se pregăteşte zi de zi pentru a se menţine în formă şi ţine zilnic legătura cu Ioan şi Giovani Becali, în speranţa că cei doi îi vor prezenta o ofertă de transfer tentantă.

Se relaxează într-o vilă de fiţe
Consuelo şi Adi Mutu îşi petrec vacanţa în propria vilă situată în cel mai luxos cartier din Miami, statul Florida (SUA): Coral Gables. Privită de afară, pentru un turist de rând, zona rezidenţială pare o veritabilă fortăreaţă, păzită cu sfinţenie de poliţişti plasaţi la fiecare colţ de stradă. E dificil să pătrunzi înăuntru, pentru că orice mişcare este supravegheată de oamenii legii. În Miami, “Briliantul” mai are încă o vilă de lux, în acelaşi cartier, şi un apartament într-un bloc turn locuit doar de VIP-uri. Preţul unei locuinţe în acest imobil ajunge până la 2.000.000 de dolari.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com