EVZ Ghioane: „Mutu nu prea a ajutat naţionala”

Tricolorii au luat-o razna şi, după ce au contestat presa şi nivelul fotbalului românesc, au început să se sfâşie între ei.
Pe fondul unei crize prelungite de rezultate, la echipa naţională lucrurile încep să degenereze de la o zi la alta. Deşi, în cel mai bun caz, pot fi catalogaţi mediocri pe teren, „tricolorii”, susţinuţi şi de selecţionerul Răzvan Lucescu, sunt preocupaţi să ducă războaie cu presa.

Atacuri sub centură

După ce Cristi Chivu a acuzat că nu are coechipieri de valoare, Tiberiu Ghioane l-a lovit frontal pe Adrian Mutu, afirmând că „Briliantul” nu a ajutat prea mult echipa naţională. „Ne lipseşte un jucător de profilul lui Hagi. Nu ştiu dacă ar fi fost alta situaţia cu Adrian Mutu la echipa naţională. Nu prea a ajutat naţionala în ultimii ani”, a spus Ghioane, care a minimalizat importanţa lui Mutu pentru echipa naţională.

Declaraţia vine de la Tiberiu Ghioane, jucătorul echipei Dinamo Kiev, care nu a reuşit vreodată un meci memorabil pentru România, naţională sub tricoul căreia a strâns 21 de selecţii şi a marcat doar două goluri. De partea cealaltă, Adrian Mutu, jucătorul Fiorentinei, a adunat 67 de selecţii şi a marcat de 29 de ori, fiind al treilea golgheter în clasamentul tuturor timpurilor al naţionalei, după Gheorghe Hagi (35) şi Iuliu Bodola (30).

Răzvan Raţ are altă părere despre „Briliant”: „Mutu şi naţionala au nevoie unul de altul”. Ghioane a vorbit şi despre „greutatea” tricoului cu numărul 10 la prima reprezentativă: „Nu era nicio problemă dacă acest tricou ar fi fost retras după perioada Gheorghe Hagi”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com