Mutu trebuie să se împrumute, ca să plătească amenda

Averea fotbalistului este estimată la 14 milioane de euro, patru dintre ele fiind reprezentate de proprietăţi şi investiţii.
Cu salariul redus drastic după scandalul "sibutramina" şi pus pe lista de transferuri a Fiorentinei, Adrian Mutu ar putea ajunge la Fenerbahce Istanbul, dar e puţin probabil ca banii pe care îi va lua de la turci să îl scoată din marasmul financiar în care l-a aruncat scandalul "cocaina".


Averea actuală a fotbalistului este estimată la 14 milioane de euro, contractele de fotbalist aducându-i în conturi peste zece milioane, în timp ce restul este acoperit de proprietăţi şi investiţii. Proprietăţile imobiliare ale lui Mutu sunt un apartament de trei camere în zona stadionului Dinamo, o reşedinţă de vacanţă la Miami şi una de 300 de metri pătraţi în Florenţa. Părinţii atacantului au primit cadou o vilă în Piteşti, a cărei valoare se ridică la 250.000 de euro, în timp ce sora sa, Laura, a fost recompensată cu un apartament în zona Floreasca, din Capitală.
În Italia este asociat cu alte trei persoane la firma de îmbrăcăminte Souvenir Clubbing şi tot acolo a lansat vinul şi uleiul de măsline marca Il Dieci. În Piteşti, a deschis împreună cu finul său, Alin, cafeneaua Parole, iar în perioada imediat următoare intenţionează să comercializeze tot în Oraşul Lalelelor linia vestimentară produsă de el, Ten Life. De asemenea, Mutu mai deţine magazine vestimentare în alte cinci oraşe, Paris, Monaco, Monte Carlo, Cannes şi Londra.
De remarcată că şi fiscul italian investighează veniturile lui Mutu, care face, de asemenea, obiectul unei anchete referitoare la spălare de bani în momentul trecerii sale de la Chelsea, ca jucător liber de contract, la Juventus.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com