Daniele Massaro: ”Îmi pare rău că Mutu a fost prins cu mâinile în borcanul cu miere!”

Daniele Massaro, fostul mare atacant al lui AC Milan şi al naţionalei Italiei, a fost prezent, miercuri, în Regie, în Bucureşti, pentru a susţine proiectul AC Milan Junior Camp. El a dezvăluit cum sunt percepuţi jucătorii români care evoluează în Serie A, dar a vorbit şi despre situaţia delicată în care se află Adrian Mutu.


Despre situaţia în care se găseşte Adrian Mutu ce părere aveţi?
Îmi pare rău de Mutu. E păcat să vezi un jucător atât de talentat făcând o asemenea prostie şi să-l vezi prins din nou, cum se zice în Italia, cu mâinile în borcanul cu miere. Păcat că trebuie să plătească şi că nu-l vedem pe teren. Va fi dificil să revină rapid, pentru că va pierde din condiţia fizică. Uneori e mai uşor să te recuperezi după o accidentare, decât după o chestie de genul ăsta. Va fi ţinut minte de suporteri şi de presă ca o persoană care a făcut o greşeală mare.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com