Adrian Mutu a avut preocupări spirituale

Specialistul Libertăţii a aflat cu ce s-a ocupat Adi Mutu inainte să se reincarneze.

In astrologie, există o ramură specială, care se ocupă cu bagajul karmic al fiecăruia dintre noi, iar prin studierea unei teme natale se pot afla foarte multe lucruri despre existenţele noastre anterioare. Astrologul Elena Bunescu a realizat astrograma, analizata din punct de vedere karmic, a "Brliantului" Mutu.

Lui Adrian Mutu îi este dat să beneficieze de generozitatea altora, situaţia lui materială e puternic sprijinită de implicarea în afaceri şi de protecţia unor oameni influenţi. Vine cu un bagaj sufletesc surprinzător de profund, legat de divinitate, de practicile spirituale şi de o viziune foarte largă asupra lumii, ceea ce îl face tolerant, cosmopolit şi îndrăgit de multă lume. Tinde către perfecţiune în tot ce face şi e normal, numai că această dorinţă îl poate face extrem de nemilos cu propria persoană şi îi poate aduce probleme de sănătate.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com