Mutu contraatacă

Adrian Mutu (31 de ani) caută febril soluţii care să-l ajute să iasă din corzile în care l-a aruncat decizia Tribunalului Federal Elveţian. Presa italiană pretinde că fotbalistul Fiorentinei se gândeşte chiar şi la o variantă uluitoare, în tentativa de a nu plăti despăgubirea de 17.173.990 de euro clubului englez.




Adrian Mutu nu acceptă în ruptul capului să-i plătească lui Chelsea 17.173.990 de euro, sentinţă pronunţată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne şi reconfirmată, luni, de Tribunalul Federal Elveţian. “Vom face apel la Curtea Europeană de Justiţie. Dacă şi această instanţă va da dreptate clubului englez, ne vom adresa Curţii Europene a Drepturilor Omului”, ne-a declarat impresarul Giovani Becali, rezumând strategia menită să-l apere pe atacantul român. Dar reprezentanţii “Briliantului” mai au un atu în mânecă.
Dă în judecată clubul englez?
Potrivit portalului de ştiri italian rainews24.it, Adrian Mutu ia în calcul chiar şi posibilitatea uluitoare de a da în judecată Chelsea! “Se vehiculează şi varianta unui contraatac, prin care Mutu să dea în judecată Chelsea, pe motiv că i-a distrus cariera sportivă, obligându- l să se retragă”, au scris jurnaliştii peninsulari.


Apărat de un britanic

Gordon Taylor, preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Profesionişti din Anglia, nu este de acord cu sentinţa dictată împotriva lui Adrian Mutu. “Suma pe care trebuie să o plătească Mutu mi se pare exagerată. Jucătorul a fost suspendat pentru dopajul cu cocaină din 2004 şi această pedeapsă era suficientă”, a declarat oficialul englez.
Fiorentina ţine cu dinţii de preţ
Clubul italian refuză să-i permită lui Adrian Mutu să se transfere gratis, aşa cum ar fi dorit impresarii Giovani şi Victor Becali, pentru a-i putea obţine un salariu mai mare la o altă echipă. “Fiorentina nu este dispusă să-i dea drumul gratis lui Mutu. Ori încasează cel puţin 5-6 milioane de euro în schimbul lui, ori românul rămâne la Florenţa”, a scris cotidianul La Nazione.


«Il Luce» este şocat

Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk, este şocat de sentinţa primită de Adrian Mutu. “Decizia TAS este incredibilă, iar suma pretinsă lui Mutu este absurdă. Juventus ar trebui să-l ajute pe Adrian, pentru că l-a luat gratis de la Chelsea. Mutu a greşit, dar e singurul jucător de la Chelsea care a plătit pentru asta”, a declarat “Il Luce”, pentru Radio Toscana.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com