Mutu îşi caută dreptatea la CEDO

Avocatul atacantului Adrian Mutu, Paolo Rodella, a declarat că dosarul în care jucătorul a fost obligat să plătească 17 milioane de euro clubului Chelsea ar putea ajunge la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), informează site-ul calciomercatonews.com.
"Prima dată va trebui să înţelegem decizia Tribunalului Federal Elveţian, să vedem dacă este definitivă sau poate fi atacată şi abia apoi vom încerca şi alte soluţii. Am putea ajunge la Curtea Europeană a Drepturilor Omului sau la Curtea de Justiţie a UE. Eu am urmărit litigiul cu Chelsea până la recursul de la TAS, după care de acest caz a fost preluat alţi colegi, printre care şi elveţieni. Nu ştiu dacă Mutu se gândeşte la retragere, în aceşti ani el a demonstrat că poate trăi cu povara acestui caz, cu implicaţii excesive. Cert este că împotriva lui s-au emis numai judecăţi negative", a afirmat Rodella.

Tribunalul federal elveţian a anunţat, luni, într-un comunicat, că a respins ca nefondat recursul fotbalistului Adrian Mutu formulat la sentinţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), prin care era românul obligat la plata unei daune în valoare de 17 milioane de euro către clubul Chelsea Londra.

Potrivit AFP, Tribunalul federal a precizat că daunele pe care Mutu trebuie să le plătească nu contravin dreptului la muncă şi nu constituie o "piedică inadmisibilă în privinţa viitorului economic al fotbalistului".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com