Marius Nitu: Cum va scăpa Mutu de plata a 17 milioane de euro

E oficial: românul Mutu a marcat cel mai tare gol din istoria fotbalului. Golul, băgat cu nasul, e de fapt un autogol înscris în conturile proprii şi valorează fix 17.173.990 de euro. Performanţa a fost omologată de Tribunalul Federal Elveţian, care a respins recursul “Briliantului” împotriva Tribunalului de Arbitraj Sportiv, dar nu asta e ştirea. Ştirea e declaraţia impresarului Victor Becali care zice că “vom urma alte căi de atac, pentru că sigur mai sunt”. Cum ar veni, nu se ştie care sunt căile ălea, dar sigur sunt, ce dracu’, dom’le, trebuie să fie, trebuie să putem aranja ceva, cum să-l facă ăia pe băiatu’ nostru?! Declaraţiile astea întotdeauna optimiste, deşi nici nu se ştie despre ce e vorba, sunt mai enervante ca vuvuzelele, dar respectă tradiţia din Liga lui Mitică, unde toată lumea se înţelege cu toată lumea.
Acelaşi domn Victor, pe vremea când Mutu nu mai era băiatu’ casei Becali, spunea că fotbalistul nu primea sancţiunea aia dacă nu renunţa la fraţii B&B. Atacantul Fiorentinei a făcut ce trebuia să facă, s-a făcut cuminte, semnând iar cu alde Becali, aşa că sentinţa e un fleac, îi putem ciurui cu inginerii economico-fotbalistice. Se vorbeşte deja de CEDO, unde probabil se va merge pe discriminarea românilor de către marile imperii fotbalistice.
O altă cale e metoda Maradona, care are şi el de dat fiscului italian 36 de milioane de euro. Când îl prind prin câte un aeroport, îl curăţă de ceasuri şi cercei, dar în rest n-au ce să-i facă, pentru că “butoiaşul cosmic” locuieşte în Argentina. Deci, soluţia pentru Mutu e credit doar cu buletinul de Bogota, Columbia. Acolo e praf mai mult, dar ai curajul să bagi cardul în fantă fără să înceapă să râdă bancomatul de tine. Vizitele în România, în UE, vor necesita un echipament special anti-Fisc: şlapi şi trening chinezesc fără buzunare, dar se poate. Rămânerea pe poziţii dinainte stabilite în Italia e mai dificilă, dar se poate şi asta dacă-şi pune mintea domnu’ Fraţii Becali.
Mutu poate alerga pe teren ca persoană fizică autorizată, poate încasa pe goluri drepturi de autor şi poate dona toţi banii pentru protecţia unei specii rare de găini din Pipera. În final, ştie ce trebuie să facă: trage o linie şi face scăderea.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com