Fiorentina nu vrea sa scape de Mutu gratis

Cotidianul Gazzetta dello Sport a scris, în editia de miercuri, ca gruparea AC Fiorentina a anuntat ca nu intentioneaza sa-l lase pe atacantul român Adrian Mutu sa se transfere gratis, asa cum ar fi intentia impresarilor sai, ci pentru cel putin 5 milioane de euro.

"Se zvoneste ca impresarul Ioan Becali a facut o oferta Fiorentinei: Mutu liber de contract, astfel încât sa-si poata gasi o alta echipa mai usor. Raspunsul clubul Viola a fost unul negativ. AC Fiorentina vrea sa încaseze cel putin 5 milioane pentru Mutu", a scris cotidianul italian.
Cotidianul Corriere Fiorentino a scris, marti, ca fratii Ioan si Victor Becali, agentii lui Adrian Mutu, încearca sa-l transfere gratis pe atacantul român de la echipa AC Fiorentina.
Fiorentina l-a achizitionat pe Mutu în 2006, contra sumei de opt milioane de euro, jucatorul român având un contract pâna în 2012 cu clubul din Florenta.
Directorul sportiv al gruparii Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat, în urma cu o saptamâna, ca atacantul Adrian Mutu este pe lista de transferuri, însa cine îl vrea, va trebui sa plateasca. În ultimele saptamâni, presa italiana a scris ca românul este dorit de Fenerbahce, dar si de Al Ahli Dubai.
Tribunalul federal elvetian a anuntat, luni, într-un comunicat, ca a respins ca nefondat recursul fotbalistului Adrian Mutu formulat la sentinta Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), prin care era românul obligat la plata unei daune în valoare de 17 milioane de euro catre clubul Chelsea Londra.
Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat noua luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com