Mutu ar putea fi coleg cu David Beckham

Pe lista echipelor interesate de achiziţionarea lui Adrian Mutu (31 de ani) este şi Los Angeles Galaxy. Dacă se va transfera la clubul american, Adi va juca alături de celebrul David Beckham.
“Suntem în contact cu echipe din SUA şi din Asia. Vom analiza orice ofertă, chiar dacă Mutu ar putea pierde contactul cu echipa naţională a României, dacă va accepta să joace în campionate considerate exotice”, a declarat impresarul Victor Becali, citat de cotidianul Corriere Fiorentino.

Cere un salariu de 4.000.000 €

Plecând de la această afirmaţie, investigaţiile ziariştilor italieni au dezvăluit că una dintre formaţiile interesate de un eventual transfer al atacantului român e Los Angeles Galaxy, la care evoluează şi superstarul englez David Beckham (35 de ani). Una dintre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească conducătorii “galacticilor” din SUA e să-i ofere “Briliantului” un salariu de 4 milioane de euro net!

“Cine îl vrea pe Mutu trebuie să ofere aceşti bani”, a explicat impresarul Victor Becali, care a mai precizat că o decizie privind viitoarea destinaţie a atacantului ar putea fi luată în cursul săptămânii viitoare.

Victorie contra Fiorentinei

Până la perfectarea unui eventual transfer, Adrian Mutu a obţinut o mică victorie împotriva Fiorentinei, propriul său club! Avocaţii românului au reuşit să convingă Colegiul de Arbitraj al Ligii Italiene să reanalizeze decizia clubului toscan, care i-a înjumătăţit salariul pe durata suspendării de 9 luni din cauza dopajului cu sibutramină.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com