Adrian Macarie:Joacă Mutu fotbal de plăcere?

Acum aproape şase ani, pe când era mare vedetă la Chelsea, Adrian Mutu a prizat nişte cocaină. Nu se ştie de câte ori şi nici cât de multă, dar se ştie că a fost foarte scumpă. Probabil cea mai scumpă cocaină din istoria consumului de droguri, pentru că ea l-a costat pe "briliant" 17.173.990 de dolari. Plus daune.
Decizia de luni a Tribunalului federal elveţian a căzut ca o măciucă în capul fotbalistului, a familiei lui şi a fraţilor Becali care se lăudau acum câteva luni, când au anunţat că îl impresariază din nou pe Mutu, că vor rezolva această problemă. Ei bine, n-au rezolvat-o şi la cum se prezintă speţa în acest moment nici n-o mai rezolvă. Ioan Becali ameninţă cu un proces la Curtea Europeană, spune că mai sunt şi alte căi de acces, dar situaţia fotbalistului este dramatică. Mai ales că procesul lui se judecă într-un moment în care Mutu este suspendat, din nou, pentru că a fost depistat pozitiv la un control antidoping.
Ce şanse au, oare, avocaţii fotbalistului român să obţină clemenţă din partea judecătorilor când Adrian o ţine din scandal în scandal, când imaginea lui este la fel de proastă acum, pe cât era de proastă în 2004? Nu este corect să ne pronunţăm înainte ca avocaţii să-şi consume toate căile de recurs, dar nu putem să ignorăm şi posibilitatea ca această sentinţă să rămână definitivă, iar Mutu să fie obligat să plătească despăgubirile. 17 milioane de euro este o sumă uriaşă pentru oricine, chiar şi pentru un fotbalist de clasă, mai ales că Mutu, după ce şi-a bătut joc de carieră pe când juca la Chelsea, nu a mai primit salarii la fel de mari.
Dacă ne luăm după diversele topuri ale milionarilor români, averea lui Adrian Mutu se învârte în jurul a 10 milioane de euro, bani adunaţi de el din salarii, ceea ce înseamnă că Mutu a jucat până acum fotbal doar pentru plăcerea lui - pentru că banii ar trebui să meargă la Chelsea - şi, foarte important, o să mai joace câţiva ani tot de plăcere, pentru a-şi putea plăti întreaga datorie. Aceasta, în teorie, pentru că în practică nu se va întâmpla nimic, cum ne lămurea anul trecut Gigi Becali. "Mutu nu-şi poate pierde averea, că este un băiat deştept, nu mai are nimic pe numele lui", spunea Becali, iar această veste ne linişteşte. Dacă se lasă de fotbal, Adrian Mutu are un viitor frumos în politica românească, acolo unde toţi politicienii sunt nişte săraci cu familii bogate.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com