Mutu n-are scăpare!

Mino Auletta, preşedintele TAS, e necruţător cu românul.
Nnino Auletta, preşedintele TAS

Preşedintele Tribunalului de Arbitraj Sportiv, Mino Auletta, pune punctul pe “i”: Adrian Mutu (31 de ani) trebuie să înceteze să mai viseze că ar putea scăpa de plata despăgubirii de 17.173.990 de euro către Chelsea şi să accepte sentinţa forului de la Lausanne, Elveţia.

Degeaba dă “Briliantul” din colţ în colţ, în speranţa că va găsi o soluţie miraculoasă, care să-l scape de povara uriaşei sancţiuni financiare către Chelsea. Mino Auletta (68 de ani), preşedintele TAS, e cât se poate de clar. “Mutu a primit deja decizii defavorabile aparţinând unor foruri importante de justiţie şi mă îndoiesc că va putea schimba situaţia în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului. Cred că sentinţa va rămâne aceeaşi. Mutu nu are scăpare”, a declarat italianul, într-un interviu pentru ziarul Corriere Fiorentino.

Ultima soluţie: acord cu Chelsea

“Codul este clar. Dacă nu va plăti într- o singură tranşă, Mutu poate fi suspendat. Ar fi oportun să ajungă la un acord cu Chelsea, pentru amânarea în timp a plăţii celor 17 milioane de euro. Astfel, va putea plăti şi îşi va putea salva şi cariera sportivă”, a continuat Mino Auletta.

Nici măcar suma uriaşă pe care trebuie să o plătească atacantul Fiorentinei, una fără precedent în istoria Justiţiei sportive, nu a avut darul să-l impresioneze pe preşedintele TAS. “Mutu are aceleaşi probleme ca oricine altcineva care are o datorie pe care nu o poate plăti”, a conchis Auletta.

Amenda detaliată

Mino Auletta a dezvăluit şi sumele luate în calcul la stabilirea sancţiunii financiare de 17.173.990 de euro dictate împotriva lui Adrian Mutu, mai exact pagubele suferite de Chelsea: 16.500.000 de euro în urma transferului jucătorului, 307.340 de euro, bonusul acordat jucătorului în momentul semnăturii, iar 366.650 de euro, plata comisionului către impresarul jucătorului, Alessandro Moggi.

Adrian Mutu
Momentan, Mutu şi-a trecut întreaga avere, până în 5.000.000 de euro, pe numele părinţilor

Sfătuit să se declare insolvabil

Avocatul spaniol Josep Vandellos, specializat în Drept sportiv, colaborator al societăţii de avocaţi “Chiuariu şi Asociaţii” din Bucureşti, a declarat, pentru Mediafax, că deja este emis un titlu executoriu în ceea ce îl priveşte pe Mutu, astfel că toate bunurile acestuia pot fi oprite pentru ca Chelsea să-şi recupereze suma plătită pentru jucătorul român, care a evoluat doar un an şi jumătate la clubul londonez. În opinia avocatului spaniol, Mutu ar trebui să se declare insolvabil, întrucât fiecare ban ce îi va reveni pe numele său va fi oprit.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com