Mutu în genunchi la Abramovici

Departe de gândul retragerii din fotbal, Adrian Mutu (31 de ani) ia în calcul varianta unei întâlniri cu Roman Abramovici, sperând că patronul lui Chelsea îl va ierta de plata despăgubirii de 17.173.990 de euro.



Strâns cu uşa din cauza sumei de peste 17 milioane de euro pe care trebuie să o plătească lui Chelsea, Adrian Mutu nu intenţionează, totuşi, să-şi pună ghetele în cui. Potrivit cotidianului La Nazione, atacantul Fiorentinei plănuieşte o întâlnire cu Roman Abramovici, proprietarul clubului englez, căruia îi va cere clemenţă.
“Briliantul” speră ca miliardarul rus să fie de acord măcar cu reducerea substanţială a sumei datorate grupării engleze, în urma scandalului de dopaj cu cocaină din 2004, dacă nu cumva chiar la renunţarea totală la orice pretenţii financiare. O contribuţie importantă în planul pus la cale de fotbalistul român l-ar putea avea Arkadi (16 ani), fiul lui Abramovici şi un mare admirator al lui Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com