Strategia lui Mutu » Trage de timp la procesul cu Chelsea şi se face impresar peste 3 ani

"Briliantul" Fiorentinei are mari bătăi de cap din cauza datoriei către Chelsea, însă n-are de gînd să scoată nici un ban din buzunare, aşa că lucrează minuţios la un plan salvator.

Calculele sînt simple. În urma scandalului "Cocaina", Mutu trebuie să-i plătească lui Chelsea 17 milioane de euro, decizie menţinută şi de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.


Conform săptămînalului Fanatik, internaţionalul român şi-a trecut deja toată averea pe numele părinţilor pentru a nu fi executat silit şi are de gînd să mute procesul la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului.

Motivul? Mutu şi avocaţii săi vor să întindă cazul încă doi sau trei ani, timp în care acesta ar mai juca fotbal la cel mai înalt nivel.

Apoi, dacă se va menţine amenda colosală către clubul londonez, "Briliantul" se va retrage din fotbal şi va scăpa de datorie pentru că aceasta este valabilă doar cît timp fotbalistul este încă în activitate.

"În situaţia lui, nici eu nu aş plăti aceşti bani, pentru că nu este corect ceea ce se petrece. Din ruperea contractului Mutu-Chelsea, cel mai mult a avut de pierdut Adrian. El ar mai fi încasat o mulţime de bani de la londonezi dacă înţelegerea ar fi fost dusă pînă la capăt",a declarat conform Fanatik Nicu Gheară, naşul lui Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com