Mutu îşi află viitorul în 10 zile

Giovani Becali, impresarul lui Adrian Mutu, a anunţat că toţi cei interesaţi de achiziţionarea lui Adrian Mutu (31 de ani) mai au la dispoziţie câteva zile pentru a-şi prezenta ofertele.
Incertitudinea referitoare la viitoarea echipă a lui Adrian Mutu se va risipi în curând. Giovani Becali a fixat termenul- limită până la care mai este dispus să aştepte oferte pentru “Briliant”.


“Cei interesaţi de Mutu mai au timp 10 zile ca să ajungem la capătul firului”, a declarat impresarul, ieri, la GSP TV. Dacă nu se va întâmpla nimic concret în acest interval, reprezentanţii atacantului se vor deplasa în Italia.
“Dacă nu se va mişca nimic în această perioadă, probabil că eu sau fratele meu (n.r. - Victor Becali) va merge la Florenţa, pentru o convorbire cu Sinişa Mihailovici (n.r - antrenorul Fiorentinei) şi cu Pantaleo Corvino (n.r. - directorul sportiv al clubului toscan)”, a explicat Giovani Becali.
La arabi, doar pe bani mulţi
Adrian Mutu ar accepta sa se transfere la o echipa araba doar dacă ar primi un salariu foarte mare. “Mutu are doar 31 de ani şi mai poate juca în Europa. La arabi ar putea merge doar dacă i s-ar oferi un salariu de la 4 milioane de euro în sus”, a afirmat Giovani Becali.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com