Ziarul ring: "Briliantul", cu buzunarele goale

Adrian Mutu se află într-o situaţie delicată a carierei. După ce a pierdut la TAS procesul cu Chelsea, acum, Fiorentina i-a blocat salariul pe perioada celor nouă luni de suspendare în urma cazului “Sibutramina”, el aflându-se în proces cu gruparea “viola”. O despărţire de italieni pare din ce în ce mai aproape, iar variantele sunt în Asia sau SUA.
Colegiul de Arbitraj al ligii italiene a admis obiecţia preliminară a avocaţilor lui Mutu, potrivit căreia nu ar exista motive pentru o procedură accelerată în cazul în care Fiorentina cere întreruperea plăţii salariului atacantului pe perioada suspendării pentru dopaj, potrivit “Gazzetta dello Sport”.
“Consiliul de Arbitraj a admis excepţia solicitată de avocaţii lui Mutu de imposibilitate a unei proceduri de urgenţă. Fiorentina (care a cerut întreruperea plăţii salariului pentru toate cele nouă luni de suspendare) şi avocaţii jucătorului român se vor întâlni din nou la liga italiană după o procedură ordinară, care necesită prezenţa unui judecător”, notează cotidianul italian.
Avocatul jucătorului român a precizat că este mulţumit de această decizie a instanţei ligii italiene. “Este o decizie importantă, pentru că dacă nu am fi ridicat problema acestei excepţii, vinerea trecută, putea fi definită deja problema. În schimb, aşa cum este drept, se va trece la o procedură ordinară”, a precizat, avocatul Paolo Rodella.



A lipsit de la proces
Va urma o audiere în faţa unui judecător, apoi, dacă o reconciliere între cele două părţi nu se reuşeşte, se va reveni în faţa Colegiului de Arbitraj, care va decide dacă aprobă sau nu cererea Fiorentinei de întrerupere a plăţii salariului pe perioada suspendării sau cel puţin reducerea sa la jumătate. Vineri a avut loc prima înfăţişare în acest caz. Fotbalistul nu a fost prezent, el a fost reprezentat de Paolo Rodella.
Echipa naţională, pe locul doi
Impresarul atacantului, Victor Becali, a declarat că jucătorul Fiorentinei se află în contact cu formaţii din Statele Unite ale Americii şi Asia.
“Avem contacte cu echipe americane şi asiatice. Este adevărat că dacă ar merge într-un astfel de campionat Mutu ar pierde contactul cu echipa naţională, dar în acest moment nu are nicio conexiune cu selecţionerul Răzvan Lucescu. Săptămâna viitoare putem avea noutăţi”, a spus impresarul.Conform “Corriere Fiorentino”, de serviciile lui Mutu sunt interesate formaţiile Al-Ahly (Emiratele Arabe Unite), Los Angeles Galaxy şi New York Red Bulls (ambele din Statele Unite ale Americii), dar şi echipe din prima ligă japoneză.
2,2 milioane de euro este salariul lui Mutu la Fiorentina.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com