Adrian Mutu poate lua o decizie radicală din cauza datoriei către Chelsea: Se retrage?

Pentru că Tribunalul Federal Elveţian a validat decizia TAS, care l-a condamnat să plătească despăgubiri de 17.173.990 de euro clubului englez, Adrian Mutu (31 de ani) ar putea fi forţat să-şi încheie prematur cariera de fotbalist.




Eşecul suferit de Adrian Mutu, luni, la Tribunalul Federal Elveţian, care i-a respins apelul în procesul privind despăgubirile financiare pretinse de Chelsea ca urmare a scandalului de dopaj cu cocaină din 2004, l-a pus pe atacantul român într-o situaţie fără ieşire. Deoarece FIFA îl poate obliga acum, sub ameninţarea unei noi suspendări, să plătească cele 17 milioane de euro clubului londonez, “Briliantul” ia în calcul varianta retragerii din activitate.
I-au stricat concediul la Miami
Varianta e lansată de cotidianul La Nazione, conform căruia Mutu va putea face astfel recurs la Curtea Europeană a Drepturilor Omului sau la o altă instanţă civilă, unde ar avea şanse considerabile să scape de povara datoriei către Chelsea, dar din postura de simplu cetăţean. Cert este că vestea înfrângerii de la Tribunalul Federal Elveţian i-a picat cât se poate de prost “Briliantului”, al cărui concediu cu familia la Miami (SUA) riscă să devină un coşmar. “Mutu s-a enervat când avocaţii l-au anunţat de hotărârea instanţei, lucru de înţeles, având în vedere suma uriaşă pe care trebuie să o plătească”, au scris jurnaliştii italieni.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com