Pantaleo Corvino: Gilardino, Jovetic, Mutu sau vârf împins, vârf retras, “volante”

5 luni – atât mai are de aşteptat Adrian Mutu pentru a reveni pe teren. Până la toamnă, Mutu se poate despărţi în orice moment de Fiorentina, mai ales după plecarea antrenorului Cesare Prandelli, omul care a insistat mereu pentru ramânerea Briliantului la Florenţa.
Soarta lui Mutu nu s-a decis încă. Aflat în vacanţă la Miami, ”Briliantul” aşteaptă să afle dacă va mai juca pentru Fiorentina după ce îi va expira suspendarea. Toscanii sunt gata să îl vândă pe Mutu, dar aşteaptă oferte serioase. Până acum, Fenerbahce şi Al Ahli Dubai au fost singurele echipe interesate de Mutu, însă la Fiorentina nu a sosit nicio hârtie oficială.

“Cred că am fost destul de clar. Mutu este al doilea vârf, la fel ca Jovetic. Amândoi nu pot juca împreuna cu Gilardino, pentru că nu se pot susţine din punct de vedere tehnic. În plus, Mutu nu va putea juca până în noiembrie şi trebuie să se ia în considerare şi salariul său. Noi îl vom vinde doar unei echipe care este absolut hotărâtă sa îl cumpere.”, a spus directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com