Mutule, chefuiești de ciudă că nu ești la Mondiale?

Frumos îi şade lui Mutu! Când toată „lumea bună" a fotbalului joacă în Africa, el se distrează prin cârciumile din America. După ce că n-a pus osul la calificare, "decarul" echipei naţionale a României nici nu pare interesat de meciuri.
Ratarea participării „tricolorilor" la mondial nu l-a afectat pe „Briliantul" Adi Mutu. Nici faptul că toată crema sportului-rege defilează în Africa de Sud nu pare să fie subiect de interes pentru fotbalistul Fiorentinei.



Aflat în scandal cu selecţionerul Răzvan Lucescu, antrenor care i-a transmis că nu-l va mai chema la lot în perioada mandatului său pentru că a părăsit cantonamentul naţionalei fără să anunţe, Adi s-a gândit probabil că n-are rost să piardă ore preţioase în faţa televizorului urmărindu-şi coechipierii de la Fiorentina la mondial.
Ce turneu final? Ce meciuri? Messi? Maradona? Nimic distractiv pentru internaţionalul român, care şi-a găsit „refugiu" departe de ţară, în localurile din Statele Unite ale Americii, acolo unde e veselie, şampania curge, lumea nu-l cunoaşte şi nu-l arată cu degetul...Totuşi, Mutu n-a scăpat de paparazzi nici la Miami, unde a fost surprins, ieşind destul de „afumat" dintr-un cunoscut local exclusivist.
Atacantul piteştean nu a părut însă deloc deranjat de blitzurile care s-au declanşat la apariţia sa. Din contră: românul le-a făcut fotografilor cu mâna, apoi le-a zâmbit îndelung, în timp ce se îndrepta spre maşină. „Briliantul" şi-a etalat şi pachetul de ţigări şi s-a amuzat copios cu unul dintre cei care i-au ţinut companie peste noapte în momentul în care au părăsit zona.
Adi şi Consuelo au casă de 1,5 milioane $ la Miami
SUA a devenit a treia casă pentru „Briliant", după cele din România şi din Italia. Fotbalistul şi soţia sa, Consuelo, şi-au cumpărat o vilă în Coral Gables, un orăşel exotic aflat foarte aproape de Miami.
Casa de vacanţă se întinde pe 450 de metri pătraţi şi a costat nu mai puţin de 1,5 milioane de dolari. „Cuibuşorul de nebunii" are un singur etaj, trei dormitoare, două băi, un living încăpător şi, bineînţeles, o piscină.
N-a mai jucat la naţională din octombrie 2009
Considerat de selecţionerul Răzvan Lucescu cel mai important om al „tricolorilor", alături, bineînţeles, de căpitanul Cristi Chivu, Adi Mutu a dezamăgit pe toată lumea.
Episodul care l-a exclus practic de la prima reprezentativă s-a produs după meciul cu Serbia, din luna octombrie a anului trecut. Fără să dea explicaţii sau să anunţe pe cineva, după înfrângerea ruşinoasă, 0-5, în faţa sârbilor, Mutu a plecat de la Belgrad la Novi Sad, acolo unde avea o întâlnire de afaceri.
A fost picătura care a umplut paharul, pentru că Lucescu jr i-a transmis că nu mai are ce căuta la echipa naţională cât timp el o să fie selecţioner.

Nu-i pasă de datoria de 17 milioane €
„Ţara arde şi baba se piaptănă”. Aşa sună un proverb care i se potrivește de minune lui Mutu. În momentele în care a aflat că nu mai are scăpare la instanţele sportive şi trebuie să plătească clubului Chelsea peste 17 milioane de euro, fotbalistul român îşi vede liniştit de chefuri şi petreceri la Miami. Tribunalul Federal al Elveţiei a menţinut amenda dictată iniţial de TAS, aşa că acum rămâne pentru Mutu doar căi de atac în civil. Până una, alta, Mutu are în continuare liber la petreceri, pentru că oricum cu fotbalul a terminat-o până la sfârşitul lui octombrie, fiind suspendat după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com