Ziarul ring: Mutu-trei ani la Fener?!

Aventura lui Adrian Mutu la Fiorentina se apropie cu paşi repezi de final. Aşa cum “ring” a anunţat, fotbalistul român este foarte aproape să semneze un contract cu Fenerbahce Istanbul, club care insistă pentru transferul său. De altfel, turcii au şi pregătit o sumă care să îi facă pe şefii “violei” să-l dezlege pe Mutu de actuala sa echipă.



Imaginea foarte bună a românilor în Turcia creată de jucători ca Gică Hagi sau Gică Popescu, dar şi faima ca fotbalist de care s-a bucurat Adrian Mutu de-a lungul timpului îi fac pe başkanii de la Fenerbahce să bage adânc mâna în buzunar ca să-l aibă pe atacantul român. Ţinând cont că este vorba despre un fotbalist aflat în stare de suspendare până la sfârşitul lunii octombrie, suma de şapte milioane de euro pe care o oferă pentru Mutu este foarte mare.

“Fenerbahce e gata să facă primii paşi oficiali pentru cumpărarea lui Mutu. Mâine (n.r. - azi) este de aşteptat un contact telefonic direct cu Pantaleo Corvino (n.r. - directorul sportiv al Fiorentinei): clubul turc va oferi şapte milioane de euro Fiorentinei şi îi va propune un contract pe trei ani jucătorului. Preşedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, nu e deranjat deloc de suspendarea jucătorului pentru dopaj, până la 29 octombrie, şi se concentrează pe Mutu nu numai pentru o revigorare din punct de vedere sportiv a grupării sale, dar mai ales pentru publicitate”, a notat site-ul calciomercato.

Amicii săi ştiu că pleacă în Turcia

În cercul său de prieteni, Adrian Mutu, care în aceste zile se bronzează la Miami, în SUA, a susţinut de fiecare dată când a fost întrebat că va juca tot în Europa câţiva ani de acum încolo şi o va face la o echipă mare.

“Deseori vorbim despre viitorul lui şi spune că are oferte şi că este foarte posibil să joace chiar şi în Turcia. Fenerbahce este o echipă de anvergură, este cel mai puternic club din Istanbul şi sunt sigur că n-ar zice nu unei oferte foarte bune de acolo”, a spus unul dintre prietenii lui. În câteva zile, situaţia se va lămuri, agenţii fotbalistului anunţând că în maximum 10 zile fotbalistul va afla numele noii sale echipe.

Fiorentina îi caută înlocuitor

Fiorentina este hotărâtă să se despartă de Mutu şi din acest motiv se grăbeşte să-i găsească înlocuitor. Italienii vor să-l aducă pe Moussa Dembele, atacantul belgian al lui AZ Alkmaar.

“Fiorentina continuă să-l urmărească pe Matteo Brighi, în vreme ce pentru postul de atacant a revenit la modă numele jucătorului Moussa Dembele, fotbalist pe care echipa din Florenţa îl monitorizează de trei ani. Acest transfer depinde, probabil, de vânzarea lui Mutu, care în prezent mai are doi ani contract cu Fiorentina. Jucătorul român va pleca de la Florenţa doar în urma unei oferte satisfăcătoare, altfel, din 29 octombrie, se va bate pentru un loc în echipă. În sistemul 4-3-3 al lui Mihajlovici pare să nu existe loc pentru jucătorul român, dar ar fi greu să-şi permită să ţină în afara echipei un Mutu în formă...”, a scris “La Nazione”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com