Giovani Becali: "Ce să-i ia lui Mutu? Un ceas, blugii şi tatuajele?"

Tribunalul Federal al Elveţiei a anunţat ieri că menţine decizia TAS prin care Adrian Mutu este obligat la plata unei daune în valoare de 17 milioane de euro către Chelsea. Aceasta este a treia instanţă care dă dreptate clubului londonez.
Mutu a primit vestea în Statele Unite, unde îşi petrece vacanţa, cu familia. Nici el, nici agenţii săi nu au fost însă surprinşi. "Ne aşteptam la aşa ceva", spune Giovani Becali. Fostul impresar a explicat şi care va fi strategia de apărare a lui Mutu în continuare: "Urmează un recurs la Comunitatea Europeană, care durează un an jumătate-doi. Dacă şi aici Chelsea va avea dreptate, va urma un nou recurs la Drepturile Omului. După, vedem ce va fi".


Cu alte cuvinte, strategia se va baza pe "tragere de timp", astfel încât să se împingă punerea în aplicare a sentinţei cât mai aproape de finalul carierei lui Mutu. Totuşi, surse din lumea juridică susţin că Mutu nu ar mai avea nicio cale de atac, speţa sa nefiind de competenţa CEDO, de pildă. În această situaţie, este de aşteptat ca englezii de la Chelsea să ceară cât de curând ceea ce ei consideră că li se cuvine. Deocamdată, Mutu s-a pus la adăpost. "Le dă un Renault Megane, un ceas Omega, blugii D&G... Şi câteva tatuaje şi se achită de datorie! Mutu nu are nimic, şi-a cheltuit toţi banii! Restul sunt la părinţi...", a explicat Becali la GSP TV.
Fără căi de atac, variantele lui Mutu sunt puţine: ori renunţă la fotbal, ori continuă, dar banii pe care-i ia merg spre Chelsea.

3 instanţe s-au pronunţat până acum în favoarea clubului Chelsea în "Cazul Mutu": FIFA (mai 2008), TAS (iulie 2009) şi Tribunalul Federal Elveţian (iunie 2010)

6 ani au trecut de când Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping. El este suspendat în acest moment pentru un alt caz de dopaj, cu sibutramină

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com