Cazul în care Fiorentina cere suspendarea salariului lui Mutu se va judeca după o procedură ordinară

Colegiul de Arbitraj al ligii italiene a admis obiecţia preliminară a avocaţilor lui Mutu, potrivit căreia nu ar exista motive pentru o procedură accelerată în cazul în care Fiorentina cere întreruperea plăţii salariului atacantului pe perioada suspendării pentru dopaj, potrivit Gazzetta dello Sport
"Consiliul de Arbitraj a admis excepţia solicitată de avocaţii lui Mutu de imposibilitate a unei proceduri de urgenţă. Fiorentina (care a cerut întreruperea plăţii salariului pentru toate cele nouă luni de suspendare) şi avocaţii jucătorului român se vor întâlni din nou la liga italiană după o procedura ordinară, care necesită prezenţa unui judecător. Pe scurt, se porneşte din nou", notează cotidianul italian în ediţia de marţi, citat de Mediafax.



Avocatul jucătorului român a precizat că este mulţumit de această decizie a instanţei ligii italiene. "Aceasta este o decizie importantă, deoarece dacă nu am fi ridicat problema acestei excepţii, vinerea trecută, ar fi putut fi definită deja problema. În schimb, aşa cum este drept, se va trece la o procedură ordinară", a precizat, pentru La Nazione, avocatul Paolo Rodellla, citat de firenzeviola.it.
Potrivit cotidianului La Nazione, în acest moment va urma o audiere în faţa unui judecător, apoi, dacă o reconciliere între cele două părţi nu se reuşeşte, se va reveni în faţa Colegiul de Arbitraj, care va decide dacă aprobă sau nu cererea Fiorentinei de întrerupere a plăţii salariului pe perioada suspendării sau cel puţin reducera sa la jumătate.
Cazul în care clubul AC Fiorentina cere întreruperea plăţii salariului atacantului Adrian Mutu în perioada de nouă luni de suspendare pentru dopaj a avut o primă înfăţişare, vineri, în faţa Colegiul de Arbitraj al Ligii Profesioniste Italiene de Fotbal. Potrivit cotidianului Gazzeta dello Sport, la înfăţişarea ce a avut loc, vineri, atacantul român a fost reprezentat de avocatul Paolo Rodella.
Fiorentina l-a achiziţionat pe Mutu în 2006, contra sumei de opt milioane de euro, jucătorul român având un contract până în 2012 cu clubul din Florenţa.
Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com