6.000.000 € pentru Mutu. Este dorit de formaţia arabă Al-Ahli Dubai

Ultimul nume apărut pe lista cluburilor interesate de achiziţionarea lui Adrian Mutu (31 de ani) este Al-Ahli Dubai. Gruparea din Emiratele Arabe Unite a oferit Fiorentinei 6.000.000 de euro în schimbul “Briliantului”.




Eroarea comisă la începutul acestui an, când a fost depistat pozitiv cu sibutramină, plecarea antrenorului Cesare Prandelli şi înlocuirea acestuia cu sârbul Sinişa Mihailovici, cel care l-a scuipat în timpul unui meci din 2003, sunt trei argumente care susţin ipoteza inevitabilei despărţiri dintre Adrian Mutu şi Fiorentina. Cea mai nouă variantă de transfer pe adresa “Briliantului” a sosit din partea lui Al-Ahli Dubai, care a oferit clubului italian 6 milioane de euro pentru realizarea tranzacţiei.
Acelaşi salariu ca în Italia
Dacă va accepta provocarea de a evolua în Emiratele Arabe Unite, atacantul român va încasa un salariu anual de circa 2 milioane de euro, la care s-ar putea adăuga 500.000 de euro, în funcţie de numărul meciurilor jucate şi de îndeplinirea obiectivelor. Altfel spus, Mutu va câştiga la Al-Ahli cât primeşte în prezent din partea Fiorentinei.
Îl aşteaptă Cannavaro
În cazul unui transfer la Al-Ahli Dubai, Adrian Mutu va avea ocazia să evolueze alături de un nume mare al fotbalului mondial, deoarece clubul din Emiratele Arabe Unite l-a acontat deja pe fundaşul italian Fabio Cannavaro (foto), campion mondial în 2006 şi fost coleg al “Briliantului” la Juventus.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com