Deşi l-a scuipat în 2003, Mihailovici vrea să-l păstreze pe român la Fiorentina

Adrian Mutu (31 de ani) ar putea rămâne, totuşi, la Fiorentina. Noul antrenor, Sinişa Mihailovici (41 de ani), cel care l-a scuipat cu şapte ani în urmă, vrea să-l păstreze pe “Briliant”.



Dopajul cu sibutramină şi suspendarea de nouă luni care i-a urmat l-au scos pe Adrian Mutu de la inima conducătorilor Fiorentinei. Aceştia vor să se despartă de “Briliant”, numai că planul lor ar putea fi dat peste cap de noul antrenor al echipei, Sinişa Mihailovici. Acesta l-a scuipat pe Mutu în 2003, în timpul partidei Lazio - Chelsea, dar ieri şi-a cerut scuze pentru acel gest şi a declarat că doreşte să lucreze alături de român.
“Mutu e un jucător foarte bun şi ar reprezenta o pierdere pentru club, dacă ar pleca”, a declarat tehnicianul sârb. În plus, ziariştii italieni pretind că Mihailovici va juca rolul avocatului românului în faţa conducătorilor Fiorentinei, pentru a-i convinge să-l păstreze pe “Briliant”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com