Victor Becali: "Mutu nu va merge la echipa lui Olaroiu"

Cazul lui Adrian Mutu, care trebuie sa plateasca despagubiri in valoare de 17 milioane de euro Fiorentinei, le da in aceste zile mari batai de cap impresarilor jucatorului. Variantele apar si dispar, insa deocamdata viitorul „Briliantului“ pare sumbru.
De curind, lumea fotbalului nostru a primit o veste buna. Salvarea lui Adrian Mutu ar urma sa vina de la un alt roman, Cosmin Olaroiu, in prezent antrenor la Al Sadd, in Qatar. Transferul ar pica precum o mana cereasca pentru jucator, deoarece Al Sadd este considerat drept unul dintre cele mai potente cluburi din Asia, din punct de vedere financiar, astfel ca i-ar oferi lui Mutu un salariu care sa-i permita, nu peste multa vreme, sa-si achite datoria catre Fiorentina.

Cu toate acestea, agentul Victor Becali a negat varianta potrivit careia Adi Mutu va ajunge la formatia lui Olaroiu. „In acest moment, este vorba despre simple speculatii. Intr-adevar, a existat o varianta de genul acesta anul trecut, insa acum nimeni din anturajul lui Mutu nu a luat legatura cu Olaroiu si, dupa informatiile mele, nici antrenorul nu l-a contactat pe Adi. Miercuri voi pleca in Italia, pentru o noua runda de negocieri cu sefii Fiorentinei, dar nu cred ca gruparea viola il va lasa sa plece liber de contract. Este adevarat ca noi am incercat si aceasta varianta, dar pina la urma trebuie sa-i intelegem pe italieni, pentru ca au si ei dreptatea lor. Pina una, alta, incercam sa-i gasim jucatorului un contract cit mai avantajos, indiferent de numele viitoarei sale echipe“, a precizat procuratorul.

Variante in SUA si in Asia
Mai mult, Victor Becali sustine ca o eventuala plecare a „Briliantului“ la un club de pe alt continent nu i-ar influenta acestuia cariera in mod negativ. „Nu ne-am indreptat privirea doar spre echipe europene, luam in calcul absolut orice varianta. Nu se pune problema ca, in cazul in care ar pleca in America sau in Asia, jucatorul sa piarda contactul cu echipa nationala. Pai ce, acum exista vreo legatura intre el si nationala?“, se intreaba retoric Victor Becali, facind o aluzie clara la conflictul dintre Mutu si selectionerul Razvan Lucescu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com