Mutu revine în afaceri

Asociatul lui Adi Mutu, Traian Tămagă, rezolvă misterul legat de închiderea cafenelei Parole, pe care cei doi au avut-o în Piteşti între decembrie 2008 şi martie 2010. Argeşeanul spune că vor reporni afacerea în toamnă.


În luna martie, după aproape un an şi jumătate de funcţionare, cafeneaua Parole din Piteşti a fost închisă de proprietarii săi, Adrian Mutu şi Traian Tămagă, cel care deţine complexul comercial “La galleria”, unde a funcţionat localul respectiv. Fotbalistul Fiorentinei, implicat în scandalul Sibutramina, şi prietenul său au decis să închidă afacerea după ce au văzut că numărul clienţilor nu era cel scontat. “Mai mult ca sigur la toamnă vom redeschide Parole, mai ales că am păstrat mobilierul intact”, a explicat Traian Tămagă.
Barul e acum sală de fitness
“Eu şi Adi Mutu am făcut o închidere sezonieră a cafenelei, pentru că a venit vara, iar oamenii sunt tentaţi să se relaxeze la terase”, a explicat Tămagă, în al cărui complex din Piteşti, judeţul Argeş, funcţionează acum o sală de sport, intitulată Parole Fitness. “Nu suntem parteneri cu proprietarii acestei afaceri, doar i-am lăsat să folosească numele nostru”, a mai precizat Tămagă. Cafeneaua Parole este singurul loc din România unde s-a comercializat vinul “Il Dieci”, creat după personalitatea lui Adrian Mutu (31 de ani).
Mutu e de vânzare
Directorul sportiv al grupării Fiorentina, Panatelo Corvino, a declarat, alaltăieri seară, că atacantul Adrian Mutu este pe lista de transferuri, însă cine îl vrea trebuie să plătească. Românul are contract cu formaţia viola până în 2012, dar e suspendat pentru dopaj până pe 29 octombrie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com