Mutu s-a decis: NU va mai face recurs deciziei TAS!

Francesco Rodella, avocatul lui Adi Mutu spune ca romanul nu va face recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, cu privire la suspendarea de noua luni pentru dopaj dictata de CONI..

"Data in care va expira aceasta suspendare, la finalul lunii octombrie, nu e asa de indepartata iar un apel la TAS nu ar fi asigurat darea unei decizii inainte de expirarea suspendarii", a precizat avocatul italian.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, in varsta de 31 de ani, a fost suspendat, in luna aprilie, pe o perioada noua luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina in ianuarie. Avocatii lui Adrian Mutu au declarat, la putin timp dupa aflare acestei decizii, ca nu este exclus un memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com