Ce ciudăţenii mănâncă soţia lui Mutu, Consuelo!

Soţia "Briliantului" s-a delectat, in Bucureşti, cu friptură de viţel nenăscut.
Consuelo a consumat, la un restaurant din Herăstrău, pulpă de viţel nenăscut. Acest fel de mâncare e extrem de costisitor şi a fost preparat special pentru ea.

La ultima vizită în România împreună cu soţul său, Adi Mutu, frumoasa brunetă nici nu s-a gândit să încerce mâncarea românească. Potrivit surselor noastre, Consuelo, într-un restaurant din Capitală, a comandat friptură de viţel nenăscut. “Ni s-a întors stomacul pe dos, când am auzit ce mănâncă. Viţelul e scos din burta vacii cu o lună înainte de a se naşte. Din pulpa lui se face friptură. Bucătarul a preparat acest fel de mâncare special pentru Consuelo. Friptura se flambează în faţa clientului şi se serveşte întro crustă de sare. Adi a plătit pentru friptura ei vreo 500 de euro, însă el nu a gustat, alegând o friptură normală de vită... născută la termen”, ne-a mărturisit un martor.
Dan-Silviu Boerescu, “tăticul” Playboy România şi iniţiatorul site-ului bucatarescu. ro, ne-a dezvăluit că, deşi nu a fost curios să încerce vreodată respectiva specialitate culinară, a auzit de ea. “Acest fel de mâncare e specific argentinian. E considerat a fi unul de lux, exclusivist. Se prepară aproape la fel ca friptura de viţel în lapte”, ne-a spus el.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com