Consuelo a consumat, la un restaurant din Herăstrău, pulpă de viţel nenăscut. Acest fel de mâncare e extrem de costisitor şi a fost preparat special pentru ea.
La ultima vizită în România împreună cu soţul său, Adi Mutu, frumoasa brunetă nici nu s-a gândit să încerce mâncarea românească. Potrivit surselor noastre, Consuelo, într-un restaurant din Capitală, a comandat friptură de viţel nenăscut. “Ni s-a întors stomacul pe dos, când am auzit ce mănâncă. Viţelul e scos din burta vacii cu o lună înainte de a se naşte. Din pulpa lui se face friptură. Bucătarul a preparat acest fel de mâncare special pentru Consuelo. Friptura se flambează în faţa clientului şi se serveşte întro crustă de sare. Adi a plătit pentru friptura ei vreo 500 de euro, însă el nu a gustat, alegând o friptură normală de vită... născută la termen”, ne-a mărturisit un martor.
Dan-Silviu Boerescu, “tăticul” Playboy România şi iniţiatorul site-ului bucatarescu. ro, ne-a dezvăluit că, deşi nu a fost curios să încerce vreodată respectiva specialitate culinară, a auzit de ea. “Acest fel de mâncare e specific argentinian. E considerat a fi unul de lux, exclusivist. Se prepară aproape la fel ca friptura de viţel în lapte”, ne-a spus el.
Dan-Silviu Boerescu, “tăticul” Playboy România şi iniţiatorul site-ului bucatarescu. ro, ne-a dezvăluit că, deşi nu a fost curios să încerce vreodată respectiva specialitate culinară, a auzit de ea. “Acest fel de mâncare e specific argentinian. E considerat a fi unul de lux, exclusivist. Se prepară aproape la fel ca friptura de viţel în lapte”, ne-a spus el.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu