Fener dă 7 milioane pe Mutu şi îi oferă un contract pe 3 ani!

Reprezentaţii grupării turce Fenerbahce Istanbul sunt gata să prezinte clubului AC Fiorentina o ofertă de şapte milioane de euro pentru transferul atacantului român Adrian Mutu, informează site-ul calciomercato.com.

"Fenerbahce e gata să facă primii paşi oficiali pentru cumpărarea lui Mutu. Mâine este de aşteptat un contact telefonic direct cu Pantaleo Corvino: clubul turc va oferi şapte milioane de euro Fiorentinei şi îi va propune un contract pe trei ani jucătorului.

Preşedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, nu e deranjat deloc de suspendarea jucătorului pentru dopaj, până la 29 octombrie, şi se concentrează pe Mutu nu numai pentru o revigorare din punct de vedere sportiv a grupării sale, dar mai ales pentru publicitate", a notat sursa citată.

Site-ul italian a adăugat că întâlnirea între impresarii jucătorului român şi directorul sportiv al Fiorentinei pentru a discuta viitorul lui Mutu, stabilită iniţial pentru finalul săptămânii trecute, a fost amânată "pentru o dată ulterioră".

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

Atacantul român are contract cu Fiorentina până în 2012

Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com