Fiorentina ia in calcul excluderea lui Mutu din fotbal! Ce decizie a luat pentru transferul romanului


Fiorentina se gandeste la masuri cu care sa evite situatia neplacuta in care Mutu ar putea fi suspendat de FIFA pana la achitarea datoriei de 17 milioane clubului Chelsea

  Fiorentina ia in calcul excluderea lui Mutu din fotbal! Ce decizie a luat pentru transferul romanului

Fiorentina a luat in discutie, in Consiliul de Administratie de vineri, pastrarea atacantului Adrian Mutu pana in perioada de transferuri din ianuarie 2011, dupa terminarea celor noua luni de suspendare dictate impotriva fotbalistului roman, potrivit Gazzetta dello Sport.

"Consiliul Fiorentinei de ieri (n.r. - vineri) a adus pe ordinea de zi in special cazul fotbalistului roman: pe langa problema celor 17 milioane de euro pe care le are de platit (nr. - daune clubului Chelsea), s-a discutat despre ipoteza unei eventuale descalificari din partea FIFA in cazul in care jucatorul nu isi va plati datoria."

"Un subiect foarte fierbinte. Mutu trebuie sa plateasca banii si probabil nici recursul la Curtea de Justitie nu l-ar putea scapa de o alta suspendare. Astfel, jucatorul are o luna la dispozitie pentru a plati o suma ce pare imposibil de platit, cu riscul de a fi suspendat de FIFA pana la achitarea datoriei. Chestiune de ani, ce pune in pericol chiar cariera jucatorului, care mai are contract cu Fiorentina pana in 2012. Pentru moment, nu exista oferte adevarate de transfer pentru Mutu, asa ca ideea e sa-l pastreze, sa revina pe gazon la 30 octombrie (n.r - cand in expira suspendarea) si sa se caute un cumparator in ianuarie", noteaza cotidianul italian.

Tribunalul Federal Elvetian a anuntat, luni, intr-un comunicat, ca a respins ca nefondat recursul fotbalistului Adrian Mutu formulat la sentinta Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), prin care era romanul obligat la plata unei daune in valoare de 17 milioane de euro catre clubul Chelsea Londra. TAS a anuntat, la 31 iulie 2009, ca a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotarat, la 7 mai 2008, ca jucatorul trebuie sa plateasca clubului Chelsea despagubiri in valoare de 17 milioane de euro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com