Secundul lui West Ham infirmă interesul pentru Adrian Mutu: "Zvonuri complet false!"

După ce publicaţia britanică Daily Mirror a scris că Adrian Mutu este una din ţintele formaţiei West Ham United, mai multe persoane au ieşit în presă cu declaraţii de infirmare a zvonului, printre care secundul lui West Ham, Gianluca Nani şi agentul jucătorului român, Victor Becali.

"Nu vreau să spun nimic legat de Adrian Mutu. De ce? Pentru că zvonurile conform cărora el ar urma să fie adus la West Ham sunt complet false", spune Nani, completat apoi de agentul "Briliantului", care spune că nu a discutat nimic cu oficialii englezi: "Nu ştiu nimic de interesul lui West Ham. Nu am vorbit nimic cu nimeni de acolo. Cel mai bine pentru Mutu ar fi să obţină o prelungire de contract la Fiorentina. Dar, pentru moment, Mutu nu poate juca. Vom vedea la anul ce se va întâmpla."
Adrian Mutu se află în cel de-al patrulea sezon petrecut la Fiorentina, echipă pentru care a jucat 88 de meciuri şi a înscris 47 de goluri în campionatul Italiei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com