Mutu la West Ham?

Adrian Mutu (30 de ani) continua sa atraga interesul echipelor din Anglia, chiar daca a declarat ca nu mai doreste sa joace in Premier League, dupa experienta negativa traita la Chelsea. Presa insulara a scris ieri, ca atacantul roman este dorit de gruparea londoneza West Ham United.



Adrian Mutu ar putea reveni la Londra în această iarnă, susţine cotidianul englez Daily Mirror. Ziariştii insulari pretind că atacantul Fiorentinei este dorit în mod special de Gianfranco Zola, antrenorul italian al lui West Ham United, formaţie care luptă în acest sezon pentru evitarea retrogradării.
Giovani Becali nu exclude transferul
“Nu exclud un transfer în luna ianuarie”, a declarat impresarul Giovani Becali publicaţiei amintite. Cu toate acestea, şansele “ciocănarilor” de a pune mâna pe “Briliant” sunt mai degrabă reduse.După coşmarul trăit cu cinci ani în urmă la Chelsea, când a fost prins consumând cocaină, Mutu a exclus orice posibilitate de a mai juca vreodată în Anglia. În plus, atacantul de 30 de ani are contract cu Fiorentina până în 2012, iar clauza de reziliere a înţelegerii este piperată: 12 milioane de euro!
Şi-au terminat vacanţa


Adrian şi Consuelo Mutu au revenit din vacanţa de Crăciun, petrecută în Statele Unite, iar Adi şi-a reluat antrenamentele în vederea meciului cu Siena din campionatul Italiei, programat pe 6 ianuarie. Refăcut complet după operaţia suferită la genunchiul drept luna trecută, “Briliantul” s-a pregătit normal alături de fotbaliştii Fiorentinei. În plus, soţii Mutu au realizat o şedinţă foto pentru o revistă glossy din Italia.
Pe urmele lui Dumitrescu şi Răducioiu
Dacă se va transfera la West Ham United, Adrian Mutu va deveni al treilea român care a îmbrăcat tricoul “ciocănarilor”, după Ilie Dumitrescu (1996) şi Florin Răducioiu (1996-1997). Ca fapt divers, Răducioiu a fost considerat de presa engleză una dintre cele mai proaste achiziţii din istoria lui West Ham!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com