Remember 2009 – Ianuarie

Anul 2009 a fost groaznic pentru Adrian Mutu, sper sa il uite cat mai repede. A fost un an plin de accidentari, un an in care reusitele au fost putine. Nici nu se putea termina mai rau 2009, decat prin faptul ca Adi a fost dat afara de la echipa nationala din cauza comportamentului sau, nu se stie daca pe perioada determinata sau definitiv. Nici personal nu i-a mers bine lui Adi, procesul cu Chelsea i-a dat multe batai de cap, Adi a trecut de la agonie la extaz, sa speram ca totul se va termina cu bine.
Sunt o mare fana a lui Adrian Mutu, si stiu ca toate problemele de pana acum l-au ambitionat foarte mult, iar in 2010 cand va fi si 100% apt din punct de vedere fizic, Adi le va arata tuturor contestatarilor cine este cu adevarat.
In 2010 sper ca Adrian sa fie sanatos si profesionist si restul va venii de la sine.
Va voi prezenta de acum incolo in fiecare zi, cele mai importante evenimente din fiecare luna din anul 2009.
IANUARIE
Anul 2009 a inceput foarte bine pentru Adrian. Acesta a primit foarte multe premii pentru cel mai bun jucator al anului 2008.
6 ianuarie - Spiridon Mutu isi sfatuieste fiul sa nu mearga la meciul cu Croatia pentru ca acesta se joaca in Ghencea. Declaratia tatalui lui Adrian a facut mare valva la vremea aceea.


11 ianuarie – se accidenteaza in minutul 48 in meciul cu Lecce, acesta a suferit o luxaţie ce-l va ţine departe de gazon o luna
29 ianuarie – blocheaza transferul lui Herea la Timişoara, interventie care a facut sa curga rauri de cerneala in ziarele din Romania
Claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com