Mutu dă bine și cu pumnul

Şi când este accidentat, Mutu ţine prima pagină a ziarelor din Italia. În urmă cu o săptămână, jucătorul Fiorentinei a lovit un cetăţean libanez la o petrecere din Florenţa.
Un nou scandal, pe final de an, era tot ce îi trebuia lui Adrian Mutu, după un 2009 în care s-a confruntat cu toate problemele posibile - medicale, financiare şi disciplinare. Ultima ispravă a românului s-a consumat în incinta hotelului Four Seasons din Florenta, în noaptea de 3 decembrie, cu prilejul unei petreceri.

Faptele sunt următoarele: de român s-a apropiat un cetăţean de naţionalitate libaneză, în stare de ebrietate, care a început să-i adreseze insulte lui Mutu şi, susţine acesta, ar fi vrut să-l agreseze. În acel moment, "Briliantul" a replicat ca Lucian Bute, aplicând o lovitură de pumn în figura libanezului. Acesta a avut nevoie de o vizită urgentă la spital şi a primit un certificat medical pe termen de şapte zile, semn ca "autograful" lui Mutu nu a fost fără urmări pentru nasul său.
Camerele video îi dau dreptate lui Mutu
Libanezul, în vârstă de 43 de ani, este, şi în varianta oamenilor legii, iniţiatorul scandalului. Mutu a susţinut de la bun început că nu îl cunoştea pe respectivul, ambii fiind invitaţi la un cocktail la care au participat multe VIP-uri, şi că a ripostat doar în legitimă apărare, cerând drept probă examinarea înregistrărilor făcute de camera de supraveghere a hotelului. Poliţia a efectuat deja această investigaţie, din care rezultă că atacantul Fiorentinei are dreptate. Şi aşa însă, Mutu, care n-a mai jucat din returul cu Debrecen din Liga Campionilor, când s-a accidentat la genunchiul drept, suferind apoi o operaţie de menisc, nu ar fi trebuit, în mod normal, să se afle la o oră atât de târzie, aproape 4 dimineaţa, la petrecere.
"Mutu a răspuns abia după ce a fost provocat. Nu el a declanşat scandalul", Corriere dello Sport, cotidian italian
"Mutu a fost agresat atât verbal, cât si fizic. Ce era sa facă, să stea ca un tăntălău", Giovani Becali
"Mutu a acţionat în legitimă apărare când l-a lovit pe cetăţeanul libanez", Gazzetta dello Sport, cotidian italian
La Fiorentina, pe viaţă
Mutu a primit propunerea de a-şi încheia cariera la Fiorentina şi a răspuns afirmativ printr-un SMS.
Familia Della Valle, cea care patronează clubul din Firenze, a decis să îşi asigure pe termen lung serviciile lui Pantaleo Corvino, Cesare Prandelli, Adrian Mutu şi Sebastien Frey, cei patru în jurul cărora s-au strâns ceilalţi jucători şi oficiali ai echipei. Concret, lor li s-a făcut propunerea de a-şi încheia carierele la gruparea toscană, ca semn al preţuirii muncii depuse.
În cazul lui Mutu, acest lucru apare şi mai meritoriu, pentru că "Il Fenomeno" are deja un concurent de top, muntenegreanul Steven Jovetic şi, mai ales, pentru că în ultimii doi ani nu a avut deloc pace din cauza a numeroase accidentări şi probleme de altă natură, care i-au afectat potenţialul. Fiorentina crede însă în continuare cu tărie în aportul românului, iar acesta a răspuns, susţine presa locală, primul, printr-un SMS, la propunerea clubului: "Eu aici mă simt minunat şi sunt gata să rămân până la finalul carierei". Şi asta în ciuda faptului că Luciano Spalletti, noul antrenor al lui Zenit, îl doreşte pe Mutu în Rusia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com