Mutu e pe lista lui Manchester City din aceasta iarna!

Presa italiana anunta ca Mutu ar putea ajunge in Premier League din aceasta iarna.
Relatiile dintre Adrian Mutu si oficialii Fiorentinei s-au racit considerabil dupa ultimele scandaluri in care a fost implicat romanul.
Pumnul pe care atacantul Fiorentinei i l-a aplicat unui libanez a fost picatura care a umplut paharul. Pe langa amenda decisa de directorul executiv al Fiorentinei, Mencucci, Mutu va fi pus pe lista de transferuri din iarna.
Manchester City si Zenit Sankt Petesburg sunt echipele care au pregatite oferte pentru roman anunta Lady Radio, citat de firenzeviola.it.
In 2008 oficialii clubului Manchester City au fost dispusi sa plateasca 20 de milioane de euro pentru achizitionarea atacantului Fiorentinei. Adrian Mutu nu a dorit atunci sa se intoarca in Premier League
Mutu este indisponibil de la inceputul lunii noiembrie. Atacantul roman al formatiei Fiorentina a fost supus unei interventii chirurgicale, la 6 noiembrie, intr-o clinica din Florenta, la meniscul medial al genunchiului drept.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com