"Mulţi nu înţelegeau ce înseamnă naţionala"

Intr-un interviu pentru Prosport, selectionerul echipei nationale a Romaniei, Razvan Lucescu a vorbit si despre Adi Mutu:
Mai mult decât rezultatele, la echipa naţională au ieşit în evidenţă scandalurile cu Mutu, Cristea şi Săpunaru. Cum s-ar putea rezolva cazurile lor?
În primul rând, e o diferenţă mare între ce s-a întâmplat cu Săpunaru după meciul cu Polonia şi cazul lui Mutu şi Cristea. Săpunaru a avut o reacţie greşită şi am fost dezamăgit tocmai pentru că venea după ce am stabilit un set de reguli menite să impună respect. În ultima vreme, mulţi jucători nu înţelegeau ce înseamnă să joci la echipa naţională. Ce s-a întâmplat cu Mutu şi Cristea ne-a ajutat să înţelegem cum stau lucrurile în anumite privinţe.

Subiectul Mutu e închis?
Nu dau verdicte. Pot să-l convoc sau nu. Mă distrează totuşi ce s-a întâmplat în jurul acestui subiect. Unii care au vrut să nu mai fie convocat şi-au schimbat la un moment dat părerea, au fost foarte multe opinii.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com