Mutu, în pat cu duşmanul Mourinho

Mutu l-ar putea avea antrenor din nou pe cel care, in 2004, i-a provocat scandalul de la Chelsea. Atunci, Jose Mourinho a cerut controlul anti doping la care romanul a fost depistat pozitiv cu cocaina.
Adrian Mutu este unul dintre jucătorii care fac parte din lista de posibile achiziţii, încă din campania de iarnă a lui Manchester City. Până aici nimic şocant, chiar dacă o revenire a "Briliantului" în Premier League, după episodul cocaina din toamna lui 2004, nu mai lăsa să se întrevadă o asemenea posibilitate în viitor. Bomba ar putea fi una cu explozie întârziată, mai precis vara viitoare, când se vorbeşte tot mai insistent, atât în Italia, cât şi în presa din Anglia, că la City ar urma să sosească nimeni altul decât Jose Mourinho!
Rubin şi Zenit trag şi ele de Mutu
Se ştie bine că de la Mourinho i s-a tras tot necazul lui Mutu în urmă cu cinci ani, portughezul hotărând să-i arate românului uşa, şi nu oricum, ci cu mare scandal, după ce a încercat, în mai multe rânduri, să-i atragă atenţia lui Adrian asupra faptului că viaţa sa extrasportivă este mult prea tumultoasă. Mutu a luat peste picior toate sfaturile lui Mourinho şi acesta i-a întins capcana, cunoscând bine viciile jucătorului în escapadele sale nocturne. Un control antidoping inopinat a scos la iveală prezenţa cocainei în organismul fotbalistului, acesta justificând luarea drogului doar pentru creşterea calităţii prestaţiilor sexuale în relaţia cu pornostarul Laura Andreşan. Rezultatul se ştie: Chelsea l-a concediat, iar acum se află în litigiu cu Mutu, pe motiv de stricarea imaginii clubului, cerându-i drept despăgubiri uriaşa sumă de 17 milioane de euro.
Mutu e dorit nu numai de Manchester City, dar şi de două grupări de top din Rusia, campioana Rubin Kazan, ce tocmai s-a despărţit de argentinianul Dominguez, un jucător pe profilul său, şi Zenit, unde îl cheamă Luciano Spalletti, care l-a dorit mult şi la Roma, în urmă cu doi ani.
Fiorentina l-a amendat cu 5.000 de euro
Până ca un transfer al lui Mutu să se materializeze, românul i-a supărat pe şefii Fiorentinei. Aceştia, iritaţi de faptul că "Briliantul" a petrecut în noaptea de 3 decembrie, când a şi bătut un libanez, l-au amendat cu 5.000 de euro. Fără a se spune public, se pare că fraţii Della Valle i-au dat OK-ul directorului general Pantaleo Corvino să tatoneze un eventual transfer al românului chiar din această iarnă. Altfel, Mutu va fi rezervă sâmbătă, la meciul de acasă cu Milan, din etapa a 17-a din Serie A.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com